NELJÄ RUUSUA JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA

Kuuntele: http://bit.ly/Saaronin_lilja_Spotify

”Se oli taatusti Tallinnan halvin hotelli, jos sitä nyt hotelliksi voi kutsua. Kalseassa harmaudessa, nuhjuisen receptionin tiskillä, siellä hänet näin. Englannilla jutteli, huolehdittavana oli vanha ja raihnainen äiti, joka istui sivustalla keppiinsä nojaten. Aurinkona aulassa, loisti iloisena tuo kukkasista kaunein. Se jäi mieleeni ja siellä pyörii vieläkin. Mitähän sille kuuluu, ja missähän lie nyt?”

Näin muistelee Ilkka Alanko lyhyttä kohtaamista, josta sai alkunsa Neljän Ruusun tänään julkaistava upouusi Saaronin lilja -single. Mikko ”Setä Tamu” Tammisen tuottaman ja erittäin ajankohtaiseen aiheeseen pureutuvan kappaleen sanoituksessa kohtaavat Alangon mukaan useat vastakohdat: tumma ja vaalea, kylmä ja kuuma, pohjoinen ja etelä,  ilo ja haikeus sekä toivo ja pettymys. Ruusujen kitaristi-biisintekijä Kode Koistinen on samoilla linjoilla bändikaverinsa kanssa.
”Kuultuani Mikon lopullisen miksauksen olin todella hämmentynyt. Tästä tuli hienompi kuin osasin ikinä  kuvitellakaan. Biisissä  on paljon valoa ja toivoa, mutta kuitenkin sopiva häivähdys sitä bändillemme ominaista tummaa purppuraa” lisää Koistinen.

Neljän Ruusun 14. studioalbumi Euforia julkaistiin helmikuussa 2015. Mikko Tammisen tuottama albumi otettiin upeasti vastaan niin kriitikoiden kuin fanienkin keskuudessa ja siltä lohkaistiin kolme radioaalloilla paljon soinutta hittisingleä (Sininen sunnuntai, Ajelen sekä Esirippu).

Ruusujen huikeat yli kuusikymmentä keikkaa viime vuonna kattanut Euforia-kiertue jatkuu myös tänä keväänä. Kiertue käynnistyi viime viikolla Helsingistä ja jatkuu tällä viikolla Kuopion, Kouvolan, Jämsän ja Lappeenrannan keikoilla:

Neljä Ruusua Euforia live:

16.03 Helsinki, Baltic Queen
18.03 Helsinki, Virgin Oil
24.03 Kuopio, Puikkari
25.03 Kouvola, House of Rock
26.03 Jämsä, Himos Areena
27.03 Lappeenranta, Old Cock
01.04 Turku, Venus
02.04 Laukaa, Peurunka
08.04 Vantaa, Tulisuudelma
09.04 Lahti, Möysä

www.neljaruusua.fi

www.facebook.com/neljaruusua

www.instagram.com/neljaruusua

www.sonymusic.fi

LISÄTIETOJA JA HAASTATTELUPYYNNÖT:
Sami Rikala / Ratas Music Group / Sony Music
sami.rikala@sonymusic.com
Puh. 0400 766 879

KEIKAT:
Kari Pössi / Piikkikasvi
kari.possi@piikkikasvi.fi
Puh. 09-6859 3221 / gsm 050-5641 950

Julkaistu kohteessa Uutiset

Facebook