Haloo Helsinki! tekee näyttävän paluun – uusi single ”Rakas” ja paluukonsertti Tallinnan Saku Suurhallissa 25.3.2017

Paluukonsertin liput tulevat myyntiin keskiviikkona 7.12. klo 9:00

Suomen suurin yhtye Haloo Helsinki! tekee odotetun paluun yli vuoden tauon jälkeen. Yhtye julkaisi 2.12. uuden singlen ”Rakas”. Samalla julkistettiin yhtyeen paluukonsertti, joka tapahtuu Tallinnan 10 000 henkeä vetävässä Saku Suurhallissa lauantaina 25.3.2017.

Liput konserttiin tulevat myyntiin keskiviikkona 7.12. klo 9:00 Ticketmasterin ja Radio Suomipopin sivuilla. Paluukonserttiin myydään lippujen lisäksi myös matka- ja hotellipaketteja osoitteessa www.tallink.fi/haloohelsinki. Konsertin jälkeen on mahdollisuus palata myös takaisin Suomeen, sillä illan viimeistä laivalähtöä on myöhäistetty konsertin vuoksi.

”Yhdeksän vuoden työn ja kahden loppuunmyydyn Hartwall Areena -keikan jälkeen olimme ansainneet kunnon loman. Se teki hyvää koko bändille ja nyt on akut ladattu. Olemme täynnä energiaa ja intoa päästä julkaisemaan uutta musiikkia sekä soittamaan paluukonsertti ensi keväänä Tallinnassa” ­– laulaja-basisti Elli Haloo.

”Ollaan tosi kiitollisia, että meidän fanit on jaksaneet odottaa paluuta! Sen takia halutaan tarjota tauon jälkeen täysin uudenlainen keikkakokemus. Ollaan satsattu tosi paljon konsertin visuaaliseen ilmeeseen, lavastukseen, asuihin ja keikkasetin rakentamiseen. Musiikillinen kaari ulottuu meidän alkupään tuotannosta tulevan albumin uusiin lauluihin. Toivotetaan kaikki tervetulleiksi Tallinnaan viettämään ikimuistoinen paluukonsertti kanssamme!” – kitaristi Jere Marttila.

Yhtyeen tuleva, vielä nimeämätön albumi levytettiin pääasiassa Berliinissä, legendaarisessa Hansa Studiossa. Ensimmäinen single on nimeltään Rakas.

”Me haluttiin tällä kertaa tehdä musiikkia hieman toisella tavalla ja saada legendaarisen studion ja bändisoiton meininkiä mukaan tulevalle levylle. Siksi valitsimme Berliinin ja Hansa Studion. Ensimmäinen single Rakas on yksi koskettavimmista ja kauneimmista ikinä levyttämistämme kappaleista. Se on melodinen ja harmoninen biisi, mutta samalla ajan hengen mukainen ja moderni meidän tyylinen balladi” – kitaristi Leo Hakanen.

Haloo Helsinki! on tämän hetken suurin suomalainen yhtye, joka jäi vuosi sitten tauolle kahden täyteen myydyn Hartwall Areena -keikan jälkeen. Haloo Helsinki! on julkaissut 5 albumia, joita on myyty yhteensä yli 250 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 80 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 45 miljoonaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 6 Emma-palkintoa, 6 radiolistan ykkössingleä sekä yli 650 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Beibi”, ”Kuussa tuulee”, ”Pulp Fiction”, ”Vihaan kyllästynyt”, ”Kiitos ei ole kirosana”, ”Huuda!”, ”Maailman toisella puolen”, ”Vapaus käteen jää” ja ”Maailma on tehty meitä varten”.

Kuuntele ”Rakas”: https://lnk.to/HalooHelsinkiRakas

Pressikuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/haloo-helsinki/

HALOO HELSINKI! – PALUUKONSERTTI
La 25.3.2017 Tallinna, Saku Suurhall
Konserttiin ei ole ikärajaa
Ovet avataan klo 18:00, konsertti alkaa klo 19:30

LIPUT
Liput myyntiin Ticketmasterissa ja Radio Suomipopin sivuilla ke 7.12.2016 klo 9:00
Alk. 39,90 EUR / 49,90 EUR
www.ticketmaster.fi
www.radiosuomipop.fi

MATKAT
Tallinkin sivuilta ostettavissa matkapaketteja: www.tallink.fi/haloohelsinki

KEIKKAPÄIVÄN RISTEILY TALLINNAAN
Tallink Shuttlella pääset kahdessa tunnissa Helsingistä Tallinnaan ja menolaivan voit valita useasta vaihtoehdosta. Laivamatkat saat Tallinkilta edulliseen alk. 30 EUR / hlö hintaan. Konsertin jälkeen viimeinen laiva Helsinkiin lähtee Tallinnasta klo 23:30. Voit myös ostaa etukäteen konsertin jälkeen bussikuljetukseen oikeuttavan lipun hallilta satamaan hintaan 5€ / hlö.

HOTELLIMATKA TALLINNAAN
Tilaamalla hotellimatkan saat kätevästi kaikki keikkapäivän palvelut samassa paketissa.
Lippu & hotellipaketti Tallink City -hotelliin alk. 140 EUR / hlö. Lippu & hotellipaketti sisältää meno-paluumatkat Tallinnaan, majoituksen Tallink City -hotellissa, keikkalipun, bussikuljetukset hotellilta Saku Suurhalliin ja takaisin sekä viralliset jatkobileet Cellarissa.

VIP-PAKETIT KONSERTTIIN
Konsertin VIP-paketit ja tiedustelut:
Tia Juhala / Lojaali
tia@lojaali.com
Puh: +358 40 753 1899

www.haloohelsinki.fi
www.instagram.com/haloohelsinki_official
www.facebook.com/haloohelsinki
www.sonymusic.fi
www.warnermusiclive.fi

Konsertin promoottorit:

Jake Hannula
jake.hannula@warnermusic.com
+358 50 301 0868

Gabi Hakanen
gabi.hakanen@hmg.fi
+358 400 878586

Haastattelupyynnöt:

Tommi Saarikoski
tommi.saarikoski@sonymusic.com
+358 40 532 7345

Julkaistu kohteessa Uutiset

Facebook