Antti Kleemola teki sarkasmivapaan laulun elämän ainutkertaisuudesta

Antti Kleemolalta julkaistaan tänään uusi single Ainut elämä. Nimensä mukaisesti mahtipontinen popkappale on ylistys elämän ainutkertaisuudelle:

”Monta kertaa olen törmännyt kommentteihin, kuinka ennen kaikki oli paremmin. Tuli pakottava tarve tehdä röyhkeän positiivinen ja täysin sarkasmivapaa laulu elämän ainutkertaisuudesta. Samalla muistutan itselleni tämän olevan mun ainoa elämä, jota en halua käyttää pelkäämiseen tai jossitteluun vaan tekemällä asioita, joita rakastan!”, fiilistelee Antti Kleemola uutta biisiään.

Muhkeasti soivan singlen on tuottanut Sampo Haapaniemi, jonka aiempiin tuotantotöihin kuuluvat mm. Vesa-Matti Loiri, Tuure Kilpeläinen, Suvi Teräsniska ja Matti Johannes Koivu. Lahjakas pianisti ja laulaja-lauluntekijä Antti Kleemola tunnetaan duurivoittoisista ja svengaavista poppikappaleistaan. Erityisesti Kleemolan kappaleet Kaikkea hyvää, Sun entiset, Täydellinen päivä, Ranskalaisin viivoin ja Kaiken keskellä ovat radiokanavilta tuttuja.

Antti Kleemolan kappaleita ovat levyttäneet myös monet muut eturivin artistit, kuten mm. , Pate Mustajärvi, Jippu, Katri Ylander, Sami Saari, Suvi Teräsniska, Rajaton, Lenni-Kalle Taipale trio ja Paula Koivuniemi. Lisäksi Kleemola on osallistunut mainiolla manestyksellä Euroviisuihin, säveltänyt kolme musikaalia ja takana on myös sävellyskilpailumenestyksiä.

www.facebook.com/anttikleemola
www.anttikleemola.fi

Kuuntele tai lataa ”Ainut elämä” (Spotify, Apple Music, Deezer ym.)

Julkaistu kohteessa Uutiset

Facebook