Ville Leinonen aikamatkalla 80-luvun kimallukseen

Laulaja-lauluntekijä Ville Leinonen julkaisee tänään uuden singlen. Ota kii on ensimmäinen maistiainen tulevalta Hei taas -albumilta.

Kappale on Chrisse Johanssonin käännös Modern Talkingin hitistä You’re My Heart, You’re My Soul (1984). Suomenkielinen versio ilmestyi vuonna 1985 sekä Meiju Suvaksen että Seija Simolan esittämänä.

”’Ota kii’ on aikamatka omaan lapsuuteeni, jolloin altistuin 80-luvun disco-iskelmälle. Kymmenenvuotiaana päivän hiteistä imetty estetiikka on säilynyt läpi elämän. Tämä on edelleen lempimusaani, joka luo turvallisuuden tunnetta tässä enenevässä kaaoksessa”, Leinonen kertoo.

Leinosen versiossa liikutaan yön pimeydessä unenomaisissa tunnelmissa.

”80-luku oli minulle vielä viattomuuden aikaa, jolloin musiikin voima lievitti kasvukipuja. Usko unelmiin ja kimallukseen heijastuu myös ’Ota kii’ -kappaleesta.”

Alkuvuodesta 2017 julkaistava pitkäsoitto on jatkoa vuonna 2007 ilmestyneelle Hei!-albumille, jolla Leinonen tulkitsi muun muassa Juhamatin ja Katri Helenan esittämiä iskelmiä. Hei!-albumilla esiintynyt Iskelmäprinssi kuoli virallisesti levyn viimeisellä raidalla.

Onko Iskelmäprinssi herännyt henkiin vai näemmekö me kaikki vain unta?

Kuuntele ”Ota kii” -single täältä:
https://lnk.to/VLotakiiMa
(Spotify, Deezer, Apple Music…)

Promokuvat:
http://ratasmusic.fi/press/

https://www.facebook.com/villeleinonenofficial
https://www.instagram.com/villeleinonenofficial/

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Niina Alavillamo
Ratas Music
niina@ratasmusic.fi
040-0368197

Aapo Hellman
Ratas Music
aapo@ratasmusic.fi
040-509 1855

Julkaistu kohteessa Uutiset

Facebook